ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
RE-PERCUSSIÓ per l'Odeon
PUBLICAT Dimarts, 13.05.2003
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Aquest cap de setmana, Canet de Mar viurà un esdeveniment cultural i lúdic alhora, omplint de sons molts racons de poble.

logo re-percussió
Es tracta de RE-PERCUSSIÓ per l´Odeon. Amb aquest joc de paraules, l´Associació Cultural Plataforma Odeon, organitzadora de les jornades, pretén concentrar a Canet  percussionistes de tots els estils, sense oblidar la reivindicació d´un espai lúdic i cultural al municipi.


S´alternaran tallers, demostracions i concerts, tant en espais a l´aire lliure com en recintes tancats. Re-percussió s´iniciarà el divendres amb un concert a càrrec dels que l´endemà seran els professors dels tallers: Ernest Martínez, Quim Solé i Ignasi Vila, tres músics d´una gran experiència i professionalitat. També actuaran el mateix dia el grup MURURUS amb l´espectacle MURURUS-ON.

La convocatòria s´adreça a tothom, però sobretot als estudiants i als professionals de la música. No seran només unes jornades festives, sinó que Canet es convertirà en un espai d´estudi i intercanvi musical i cultural.  Es podrà ser espectador, però també membre actiu mitjançant els tallers de les diferents disciplines artístiques.
Tot el que s´hagi après als tallers es mostrarà al públic en un concert el dissabte al vespre.

I com a espetec final, TACTEQUETÉ i TAMBORA MUTANTA, dues formacions de percussionistes, oferiran un concert a l´Envelat de Vil·la Flora.

Canet de Mar es convertirà doncs, i per primer cop, en punt de trobada de percussió de tots els estils.  Re-percussió neix amb la intenció de perdurar en el temps i  de fer sonar la reivindicació d´un espai  per a tots a Canet.

Si vols saber què i quan, entra aquí o al web de l'ACPO

informació publicada el 13 de maig de 2003

Informació relacionada
En breu també s'obrirà al trànsit el carrer Gram
Es duran a terme uns treballs d'enderroc per garantir la seguretat de l'immoble
Un operari mor en caure-li una part d'un sostre al damunt
comunicat 11:52 hores
Celebrem plegats l'inici de les obres del futur teatre municipal
Ordre del dia
Dijous, 17 de juny de 2004
Dissabte, 13 de desembre de 2003
Així ho han manifestat unànimament al 6è plenari celebrat el 25 d'octubre
^