ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El diputat d'Esports de la Diputació de Barcelona, Xavier Amor, visita Canet de Mar
PUBLICAT Dijous, 14.03.2024
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

L'alcalde i el regidor d'Esports l'han acompanyat a visitar l'espai on està previst ubicar un gran complex esportiu municipal.

Aquest dimarts 12 de març al matí, el diputat d'Esports de la Diputació de Barcelona i alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor ha visitat el nostre poble per reunir-se amb l'alcalde, Pere Xirau i Joan Majó, regidor d'Esports. També han assistit a la reunió: Abel García, assessor de l'Àrea d'Esports de la DIBA; Glòria Jiménez, regidora de Comunicació i Turisme; Marián Gómez, regidora del PSC a l'Ajuntament; i el tècnic d'Esports municipal.
 
Durant la visita, Amor ha pogut veure diversos espais del municipi on l'actual equip de govern vol projectar-hi noves instal·lacions esportives.
 
Primerament, Amor i els representants de la corporació municipal s'han desplaçat fins a la plaça Universitat. Lloc on, de forma provisional, l'Ajuntament estudia cobrir la pista multidisiplinar per ubicar-hi un nou espai per a l'entrenament de les entitats esportives, ja que actualment el pavelló es troba molt congestionat i cal disposar de més espai.
 
Seguidament, les autoritats s'han desplaçat fins al polígon per visitar l'espai on està previst poder ubicar un nou pavelló, acompanyat d'un gran complex esportiu municipal.
 
La trobada ha acabat a l’Ajuntament on s’han posat sobre la taula diferents alternatives per a la ubicació provisional de la pista d’entrenaments coberta i s’han definit els passos a seguir per poder tirar endavant, amb el suport de la Diputació, els projectes plantejats des de l’Àrea d’Esports. Des de l’Ajuntament, es valora “molt positivament aquesta trobada perquè suposa una primera presa de contacte amb el nou diputat de l’àrea d’Esports de la Diputació, Xavier Amor, qui s’ha mostrat molt receptiu i interessat a poder col·laborar i fer seguiment per tirar endavant aquests projectes”, afirma el regidor d’Esports, Joan Majó.

 Visita diputat Amor Visita diputat Amor

Visita diputat Amor Visita diputat Amor

^