ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'equip de socorristes de l'H20 salva la vida d'un usuari que va patir un infart a la piscina
PUBLICAT Dijous, 21.12.2023
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
piscina

Incident amb final feliç, gràcies a la ràpida intervenció de l'equip de socorristes del complex esportiu H2O.

Els fets van tenir lloc el passat divendres i la ràpida actuació del personal del centre esportiu va ser decisiva. L'usuari està estable, però continua ingressat a l'hospital fins que estigui del tot recuperat. La família ha volgut agrair personalment als socorristes que van intervenir en el seu rescat.


Un dels socorristes de la piscina de l'H2O va adonar-se que un dels usuaris mostrava dificultats per sortir de l'aigua i va veure com perdia la consciència i se submergia dins l'aigua. De seguida hi va intervenir, ajudat per altres socorristes. El van treure de l'aigua i li van practicar les maniobres de reanimació cardiopulmonar. Sortosament, l'home, de 64 anys, va reaccionar positivament i s'ha pogut salvar-li la vida. Era una hora en què l'equipament estava a ple rendiment, ja que també s'hi estava fent una classe amb alumnes de l'Institut Lluís Domènech i Montaner. 

Fins al Complex Esportiu H2O es van traslladar dues ambulàncies del Servei d'Emergències Mèdiques i dues patrulles de la Policial Local. Actualment l'home, de 64 anys, està ingressat a l'hospital, mentre es recupera de l'atac de cor. Però ja està fora de perill i es troba estable. 

Ferran Herrera, director del complex esportiu, ha passat aquesta setmana pels micròfons de Ràdio Canet per explicar l'incident. Insisteix en el fet que la seguretat és un dels aspectes que més cuiden per tal d'oferir un bon servei als usuaris. Ha posat en valor tot l'equip de professionals que treballa al centre i que va saber reaccionar davant dels fets ocorreguts.

 

 

^