ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Nova convocatòria del Premi Raimon Bonal, oberta fins al 20 de maig
 
PUBLICAT Dimarts, 03.05.2022
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Banner web Premi Raimon Bonal 2022

Cultura convoca una nova edició del Premi Raimon Bonal i de Falgàs. Divendres 20 de maig és el darrer dia per presentar-s'hi. S'adreça a joves d'entre 16 i 19 anys que han fet un treball de recerca en qualsevol àmbit de coneixement i que tingui alguna relació o aplicació a Canet de Mar.


L'Àrea de Cultura convoca el Premi Raimon Bonal i de Falgàs des de l'any 2001 per tal d'incentivar als i les joves perquè presentin els seus treballs de recerca i tinguin una motivació a l'hora d'elaborar-los.  El premi porta el nom del sociòleg Raimon Bonal, canetenc d'adopció, en honor a la seva tasca d'investigació i educativa. 

El jovent d'entre 16 i 19 anys pot optar al Premi Bonal, que reconeix els treballs de recerca, en qualsevol àmbit de coneixement, que tenen relació o aplicació al nostre municipi.

Destacat Premi Bonal

El termini de presentació de sol·licituds és el dia 20 de maig de 2022. Els treballs s'han de presentar a l'Oficina d'Atenció ciutadana de l'Ajuntament. Es pot fer de forma telemàtica o presencial.

L'Àrea de Cultura, amb la col·laboració de la Biblioteca P. Gual i Pujadas i l'Arxiu Municipal, i el Col·lectiu Raimon Bonal són al darrera d'aquesta i de les altres convocatòries del Premi, que contà una trajectòria de més de 20 anys. 

Tota la informació del Premi, així com les bases per presentar-s'hi les trobareu al díptic editat per Cultura:

Díptic Premi Bonal 2022

Díptic Premi Bonal 2022

Fitxer: PREMI_BONAL_2022_diptic_compressed.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 944.55 kB

Cartell Premi Bonal 2022

^