ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'Ajuntament fa una consulta popular sobre la plaça al centre
PUBLICAT Dilluns, 21.11.2005
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Les obres de l'aparcament subterrani a la riera Gavarra avancen a bon ritme. El projecte del CAP està pràcticament enllestit i en breu se'ns farà arribar perquè puguem veure com serà el nou Centre d'Atenció Primària.

obres de l'aparcament a la riera Gavarra El tercer element d'aquest gran projecte al centre de Canet és la plaça pública que queda a sobre de l'aparcament (a la imatge, les obres a l'octubre) i al davant del CAP.

La plaça, que tindrà més de 3.800 m2, serà pel gaudi i l'esplai de la població. Per aquest motiu l'Ajuntament vol que tothom pugui dir-hi la seva. Com us agradaria que fos? Quins elements són indispensables, des del vostre punt de vista? Cada franja d'edat hi hauria de tenir un espai pel seu lleure?

Des de les diferents regidories s'ha enviat una carta als representats de les entitats i les associacions de Canet perquè, com a organitzadors de gran part de les activitats que es fan al poble, puguin opinar i aconsellar sobre l'ús més adient de l'espai. També obrim un formulari en aquest web, des d'on podeu dir-hi la vostra, a títol individual o col.lectiu. Entreu aquí

El termini fixat per poder fer aportacions és fins a mitjan gener de 2006. Si voleu veure el plànol de la plaça, entreu aquí(2)

Informació publicada el dijous 24 de novembre de 2005

^