ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Comença l'elaboració del Pla de Seguretat Viària de Canet de Mar
PUBLICAT Dijous, 13.02.2014
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Policies localsDivendres 14 de febrer de 2014 començaran les reunions de treball entre la prefectura del cos de la Policia Local de Canet de Mar, els responsables polítics de l’Àrea de Seguretat Ciutadana i els tècnics del Servei Català del Trànsit per a posar fil a l’agulla en l’elaboració i la redacció del Pla de Seguretat Viària de Canet de Mar.

En el nostre poble, a causa del gran nombre de desplaçaments que realitzen diàriament els seus habitants, hi ha un risc de ser l’escenari d’algun tipus d’accident viari. A la vila, hi ha espais limitats on conflueixen vianants, ciclistes, vehicles particulars, vehicles comercials i vehicles de transport públic.

A Catalunya (2012) el 69% dels accidents de trànsit amb víctimes va tenir lloc en l’àmbit urbà. Com a estratègia de lluita contra aquesta accidentalitat en l’àmbit urbà, el Servei Català del Trànsit va iniciar el 2006 una línia de suport als municipis per a l’elaboració dels plans locals de seguretat viària. Els plans locals de seguretat viària són la plasmació d’aquest suport als municipis per avançar en la millora de la seguretat viària en l’àmbit urbà mitjançant la col·laboració amb els governs locals i en particular amb els policies locals per tal de reduir els accidents de trànsit.

^