ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Nou escamot de policia de proximitat i educació per a la seguretat a la Policia Local
Dependrà directament de l'inspector en cap del cos i del sergent en cap operatiu
PUBLICAT Dilluns, 23.12.2013
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Uniforme policiesEl proper 30 de desembre de 2013 amb motiu de la implementació del nou quadrant de servei per al 2014 i de l’Escamot de Policia de Proximitat i Educació per a la Seguretat a la Policia Local de Canet de Mar que dependrà directament de l’inspector en cap del cos i del sergent en cap operatiu, s’establiran, seguint el Pla de Policia de Proximitat Estratègica, uns nous criteris d’organització operativa per distribuir els efectius de servei diari d’una forma més adient al repte de seguretat que el mateix Pla de Proximitat i la demanda ciutadana requereix. És per això que s’adaptaran els criteris vigents sobre organització operativa a la Policia Local de Canet de Mar per donar un servei que garanteixi tant la seguretat dels ciutadans com la dels mateixos efectius policials a l’hora de prestar el servei.

Aquests efectius del nou Escamot de Proximitat són patrulles de policia de proximitat i prevenció. Integrat per: patrulles d’un o dos efectius a peu o en vehicle de 2 rodes preferentment, que prestaran servei en els barris de la població aplicant estratègies de patrulla de policia de proximitat.

Desenvoluparan les tasques de relacions amb la comunitat (reunions amb associacions de veïns, comerciants, culturals, esportives, campanyes de policia de proximitat, etc.), detecció de conflictes emergents, seguiment i resposta de problemàtiques detectades i el servei de platges a l’estiu juntament amb l’efectiu d’Educació per la Seguretat. L’efectiu d’Educació per la Seguretat serà l’encarregat de fer d’enllaç entre els directors/res, les AMPES dels centres educatius de Canet de Mar i la Policia Local, a part de portar a terme accions formatives en educació vial, consells de seguretat per a joves, gent gran i també reforçar la protecció escolar.

^