Ajuntament de Canet de Mar
Pancarta 03
Pancarta 10
Pancarta 04
Pancarta 11
Canet Rock 014
Pancarta 08
Pancarta 14
Pancarta 05
pancarta 15
sant jordi
Pancarta 01
Pancarta 13
Pancarta 12
Canet Rock 014
Pancarta 09
Pancarta 02
Pancarta 07
Pancarta 06
AGENDA
Divendres, 22 de novembre de 2013  -  7 h tarda
Xerrada: El paper de la llengua de signes a l´educaciķ dels infants sords a cārrec de la mestra i logopeda Pepita Cedillo
Cloenda del Correllengua 2013 de Canet de Mar

Foto Pepita CedilloL’acte comptarā amb servei d’interpretaciķ simultānia catalā / llengua de signes catalana (LSC) i ha estat organitzat amb la col•laboraciķ del laboratori de llengua de signes catalana de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i del Centre de Persones Sordes del Maresme a Matarķ.

La llengua de signes és el factor visual, essencial i accessible necessari perquč els infants sords desenvolupin el llenguatge, el pensament i la personalitat. Podem imaginar quč seria de nosaltres sense una llengua?

Pepita Cedillo Vicente és filla de pares oients. La seva sordesa, que és genčtica, es va descobrir a l´edat de quatre anys. Durant l´educaciķ primāria va estar escolaritzada, primer, a una escola específica per a sords i, posteriorment, amb companys oients. Va estudiar la diplomatura en Magisteri, un postgrau en logopčdia i un postgrau d´especialista en llengua de signes catalana. Ha treballat a l´ONCE, ha colˇlaborat amb la televisiķ catalana i ha participat en diferents entitats de sords. Actualment, treballa com a mestra i logopeda d´infants sords al CREDAC Pere Barnils de Barcelona. Ha publicat dos llibres a l´editorial Octaedro, Háblame a los ojos y Mira lo que te digo.

Lloc: Biblioteca
Ho organitza: Plataforma per la Llengua Canet de Mar - l'ONG del catalā
Preu: Gratuīt
Tipus d'acte: Conferčncia
Compartir:Comparteix al facebookCompartir a Twitter
Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar//T.937 943 940 - F.937 941 231//canetdemar@canetdemar.cat