Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El POUM continua recollint les opinions dels col·lectius ciutadans
Tallers i sessions en grup i enquesta ciutadana
PUBLICAT Dimarts, 30.07.2013
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic

El Pla d'Ordenació Urbanística Municipal, continua endavant amb el programa de participació ciutadana. Així, les darreres setmanes s'han fet tallers i sessions per continuar copsant l'opinió dels col·lectius ciutadans.

Sessions de treball aquest juliol

Sessió de treball del POUM - 2013El dimarts 23 de juliol s'han fet dues trobades amb persones i agents rellevants del municipi. Ha estat a l'Aula Magna del CRTTT - Escola de Teixits en el marc del Programa de Participació Ciutadana del POUM, per tal que els participants poguessin fer les seves aportacions en el si del procés d’elaboració i redacció del Pla. Les trobades es van fer al matí i a la tarda per tal de garantir l’assistència i es van tractar temes com el model de municipi, l’habitatge, els equipaments i el desenvolupament econòmic. Les consideracions aportades s’incorporaran a la documentació generada en el marc del desenvolupament del Programa de  Participació Ciutadana del POUM. Les persones invitades a assistir a l’acte foren escollides fruit del treball de la Comissió de seguiment del POUM, composta per tots els grups polítics amb representació al consistori i destaquen per la seva implicació i activisme polític, cultural i social i també per la seva trajectòria personal i professional.

 Tallers a l'Institut Lluís Domènech i Montaner

Taller a l'Institut sobre el POUM - 2013Els dies 12 i 19 de juny es van dur a terme dos tallers als centres de secundària també amb motiu de l’elaboració del POUM. Els tallers, adreçats als alumnes de 4t d’ESO de l'Institut Lluís Domènech i Montaner i del Col·legi Yglesias, van constar d’una part expositiva sobre què és el POUM, la seva elaboració, el procés de participació ciutadana que s’està duent a terme i sobre la importància per la població de Canet de Mar. A l’acabar aquesta primera part, l’alumnat va poder omplir una enquesta de percepció sobre alguns dels aspectes del POUM per tal de poder recollir la seva opinió. En total, van participar dels tallers uns 94 alumnes dels dos centres.

La realització dels tallers als centres de secundària són fruit de les demandes efectuades per part d’alguns ciutadans tant en la sessió informativa com en el taller participatiu del mes de febrer, per tal que es fes partícip d’aquest procés als alumnes dels centres.

El resultat de les enquestes que va omplir l’alumnat s’incorporaran a la documentació generada amb motiu del procés de participació ciutadana dut a terme al llarg de l’elaboració del POUM.


Enquesta

Fins al 31 de juliol del 2013 encara es pot omplir l’enquesta del POUM. L’enquesta està dividida en diferents apartats: dades personals, percepcions, desenvolupament urbanístic, habitatge i model de municipi, mobilitat, desenvolupament econòmic, entorn natural, equipament i altres.

Per accedir a l'enquesta on-line podeu prémer l'enllaç següent: enquesta en línia.

A la seu de l'Ajuntament trobareu l'enquesta en paper. També us la podeu descarregar en format pdf. Un cop plena podeu dipositar-la a l'urna que trobareu a la mateixa seu.

 

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^