ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
164 alumnes acaben amb èxit el curs de l'Escola d'Adults
PUBLICAT Dilluns, 08.07.2013
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Cloenda curs escola d'adultsAquest juny ha acabat un nou curs de l'Escola d'Adults Maria Saus. En un acte a l'envelat de Vil·la Flora, una setantena d'aquests alumnes van participar a la festa de cloenda dedicada especialment a tots ells. L'alcalde, Jesús Marín no es va voler perdre aquest acte i va lliurar personalment els diplomes i els certificats als alumnes. També es va donar un obsequi als voluntaris que han donat el seu suport en algunes classes durant aquest curs 2012 - 2013. Alguns d'aquests voluntaris pertanyen a l'associació de Creu Roja.

La festa va concloure amb una foto de grup, un berenar i ball amb disco mòbil fins al vespre. Ara toca vacances per als alumnes i tancament administratiu i preparació del nou curs per part del personal docent. 

Aquest curs l’Escola d’Adults ha tingut 164 alumnes, repartits entre els cursos d’alfabetització, alfabetització a nouvinguts, neolectors, taller d’ortografia castellana, taller d’entrenament de la memòria, taller de lletres, català bàsic (nivell 1, 2 i 3), aula clic (nivell 1 i 2) i curs de preparació per les proves d’accés a cicles formatius de grau mig.

^