ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
La Policia Local imputa una persona per falsificació de bitllets
PUBLICAT Divendres, 10.05.2013
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

La Policia Local de Canet de Mar ha imputat un home per la seva presumpta participació en un delicte de falsedat de moneda i efectes timbrats.

Els fets van succeir ahir dimecres 8 de maig, sobre les 19.40 hores, quan diversos comerciants del municipi situats a la riera Gavarra i el carrer Vall van alertar la Policia Local per què un home havia intentat adquirir productes amb bitllets falsos de 20 euros.

Els agents es van presentar als establiments per comprovar els fets i obtenir la descripció de l´autor. Fruit de la recerca activa que es va efectuar amb posterioritat, els agents van identificar al passeig Marítim un home jove que coincidia amb la descripció que van facilitar els comerciants. Un cop escorcollat, se li van trobar amagats un total de vuit bitllets falsos de 20 euros amb els quals hauria intentat adquirir els productes als establiments.

L´home, David R.F de 24 anys d´edat i veí de Teià (Maresme) va ser traslladat a la comissaria de la Policia Local on se li va imputar un presumpte delicte de falsificació de bitllets i efectes timbrats. El denunciat té nombrosos antecedents policials per fets similars.

^