ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Dispositiu de vigilància de l'incivisme per grafits
S'identifiquen dos grups de joves que es dedicaven a pintar grafits per la població
PUBLICAT Dilluns, 06.05.2013
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

El servei de la Policia Local s'ha reforçat el passat cap de setmana, des de divendres 3 de maig, muntant un dispositiu de paisà i uniforme, degut a què l'incivisme per grafits a Canet de Mar ha augmentat els darrers caps de setmana.

Aquest dispositiu ha donat com a resultat la identificació de dos grups de joves, alguns d'ells menors d'edat, que es dedicaven a pintar grafits per la població. Els pares dels menors ja han estat cridats a comissaria i se'ls ha informat degudament.

De la primera actuació, realitzada al voltant de quarts de vuit de la tarda de dissabte dia 4 de maig amb dues noies sorpreses en actitud incívica, es va aixecar una acta denúncia per incoar l'expedient sancionador corresponent degut a què se les va enxampar realitzant grafits.

De la segona actuació, que va ser a les 5 de la matinada de diumenge dia 5 de maig, es va procedir a aixecar una acta per comís temporal dels esprais i retoladors gruixuts fluorescents que portaven tres joves identificats, donat que un d'ells portava la roba tacada de pintura color blau, del mateix color dels esprais.

Inspeccionada la zona on es van identificar i el recorregut que van manifestar fer, no es va observar grafits recents d'aquest color.

Es va donar el dispositiu per finalitzat a les 6 de la matinada de diumenge 5 de maig.

Tot i aquest reforç extraordinari la Policia Local ha incrementat la vigilància de l´incivisme per grafits en els torns ordinaris de servei per actuar contra aquests actes d'incivisme que malmeten la imatge del paisatge del poble de Canet de Mar.

^