ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'Equip de Govern acompanya el conseller Vila en la visita a la depuradora
Visiten les obres d'amplicació d'aquest equipament mancomunat
PUBLICAT Dimarts, 26.03.2013
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

L'alcalde Jesús Marín, la regidora de Medi Ambient, M.Assumpció Sánchez i els regidors Cati Forcano, Toni Romero, Àngel López i Pere Xirau, van acompanyar, en representació del nostre municipi, el conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, a primera visita oficial després de les obres d'ampliació de la depuradora mancomunada d'Arenys de Mar, Arenys de Munt i Canet de Mar. També ho feren els alcaldes d'Arenys de Mar, Estanislau Fors i d'Arenys de Munt, Josep M. Ximenis i el president del Consell Comarcal, Miquel Àngel Martínez.

Els treballs d'ampliació es van iniciar l'estiu de l'any passat i han durat vuit mesos. El cost ha estat d'uns 2,2 milions d'euros i han fet possible que la planta assoleixi la capacitat de tractament per a la qual va ser dissenyada. En aquest sentit s'han desenvolupat diverses actuacions per millorar el pretractament, el tractament biològic i la línia de fangs, entre d'altres.

La depuradora va entrar en funcionament l'any 2004. És la novena estació depuradora en servei a la comarca del Maresme, juntament amb Mataró, Teià-Maresme Sud, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Pol de Mar, Tordera, Òrrius i Sant Genís de Palafolls.

Els membres de l'Equip de Govern, van aprofitar la trobada amb el conseller per demanar-li la possibilitat d'incloure a l'autopista C-32 un cartell indicatiu que faci referència al Modernisme local i en concret a la Casa museu Domènech i Montaner. Es tracta d'un reclam turístic que fa temps que des de Canet s'està sol·licitant i que l'empresa concessionària de l'autopista delega en el Govern de la Generalitat, que és qui té la potestat de decidir aquestes qüestions.

Visita depuradora Santi Vila   Visita depuradora Santi Vila  Visita depuradora Santi Vila

Informació relacionada:

Inaguració de febrer de 2005

^