Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Equipaments, habitatge i desenvolupament econòmic són els temes tractats al taller del POUM
PUBLICAT Dimecres, 20.03.2013
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic

El Pla d'Ordenació Urbanística Municipal està, com sabeu, iniciat des de principi d'any. La participació ciutadana n'és peça clau i per aquest motiu aquest febrer passat s'ha dut a terme una sessió informativa adreçada a tota la població i un taller de participació ciutadana al qual han participat una cinquantena de ciutadans.

Sessió informativa POUM  Taller participació del POUM

El taller va tenir lloc a l’Envelat de Vil·la Flora i a la Masoveria i començà les 10.00 h. del matí fins aproximadament a les 14.00 h. Després de la benvinguda i introducció del regidor d’Urbanisme, Josep Maria Masvidal, els ciutadans assistent es van dividir en grups participants per tal de poder treballar més profundament cadascuna de les temàtiques proposades que van ser:

  • Equipaments (educatius, culturals, esportius, socials)
  • Habitatge i model de municipi
  • Desenvolupament econòmic

Després d’estar una estona reflexionant al voltant d’una de les temàtiques els anaven canviant d’espai per continuar treballant una altra temàtica. Al final de la jornada tots els ciutadans participants van poder enriquir tots tres àmbits proposats. Per acabar es van reunir en plenari a tots els participants per tal de fer un retorn de les aportacions treballades en tots els grups i per tots els participants.

Aquest taller és una de les estratègies dissenyades en el Programa de Participació Ciutadana per tal d’apropar el POUM la ciutadania i recollir les seves aportacions.

 

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^