ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Comencen les obres de l'Oficina d'Atenció al Ciutadà
PUBLICAT Divendres, 24.01.2014
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Aquest final de gener comencen les obres de rehabilitació i reforma de la planta baixa de l'Ajuntament, per convertir l'espai en una Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC). Seran uns cinc mesos de treballs que permetran dotar el consistori d'un espai òptim per a la recepció i atenció dels ciutadans. Amb un cost de poc més de 139.000 euros, la planta baixa del carrer Ample, canviarà completament. Aquest és el primer pas del projecte de modernització de l'administració, que permetrà acostar els serveis municipals a la població. L'OAC comptarà amb una recepció i una sala ampla on hi haurà l'atenció personalitzada. L'espai físic es completarà amb una millora de l'atenció electrònica, ja que l'e-Administració també és una part molt important d'aquest canvi que iniciem amb les obres que ara comencen.

Mentre durin les obres, s'habilitarà de nou l'entrada a l'Ajuntament pel carrer de la Font, 8, on hi ha els Serveis Tècnics. En funció del desenvolupament dels treballs, s'aniran produint canvis en l'atenció dels diferents serveis.

De moment, l'entrada pel carrer Ample serà per les àrees:

- Alcaldia
- Secretària municipal
- Intervenció

A través de l'entrada del carrer de la Font atendran els serveis següents:

- Informació general i Registre
- Serveis Tècnics (com fins ara)
- Sanitat i Estadística
- Serveis de la quarta planta de l'Ajuntament:  Secretaria -contractació-, Comunicació, Arxiu i Recursos Humans

Durant aquesta darrera setmana de gener s'habilitarà l'espai de Registre i a finals de setmana ja estarà operativa l'entrada pel carrer de la Font.

^