Botķ que mostra/amaga menú lateral
Enquesta de percepciķ ciutadana
 

INICI

PRESENTACIĶ

QUČ ÉS EL POUM?

LES FASES

PARTICIPACIĶ CIUTADANA

DOCUMENTACIĶ

ACTUALITAT

PARTICIPA-HI!

El Planejament Urbanístic de Canet de Mar desenvolupat durant els darrers 20 anys ha permčs, entre d’altres, la urbanitzaciķ del Grau i del polígon industrial, la canalitzaciķ de les rieres, la configuraciķ de les rondes, i que Canet de Mar pugui disposar d’un institut, una escola bressol, la Biblioteca P. Gual i Pujadas, el centre cívic de Vila Flora i altres equipaments.

Actualment el municipi estā en ple procés de redacciķ del nou planejament, el POUM (Pla d’Ordenaciķ Urbanística Municipal) que ha de permetre definir el model de municipi pels propers anys.

Com que és un moment cabdal per al municipi s’han preparat un conjunt d’eines i espais per tal de facilitar la informaciķ i promoure la participaciķ ciutadana. Una d’aquestes eines és l’enquesta de percepciķ ciutadana. Aquesta enquesta ha de permetre que la ciutadania pugui donar l’opiniķ a les qüestions plantejades.

L’enquesta estā dividida en diverses temātiques: dades personals, percepcions, desenvolupament urbanístic, habitatge i model de municipi, mobilitat, desenvolupament econōmic, entorn natural, equipament i altres.

Malgrat que s’han fet esforįos per emprar un llenguatge planer i accessible, certes qüestions tenen cert grau de complexitat. Per aquest motiu és del tot recomanable llegir atentament cada qüestiķ abans de respondre.

El termini per respondre l’enquesta és fins al dia 31 de juliol de 2013.

Per accedir a l'enquesta on-line podeu prémer l'enllaį següent: enquesta en línia.

A la seu de l'Ajuntament trobareu l'enquesta en paper. També us la podeu descarregar en format pdf. Un cop complimentada podeu dipositar-la a l'urna que trobareu a la mateixa seu.

Grācies per la vostra participaciķ!!!

ACTUALITAT

23 de juliol de 2013: Sessiķ de treball amb agents econōmics i socials rellevants.

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^