Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Dimarts, 13.01.2004
La regidora d'Ensenyament Sílvia Tamayo ha visitat aquest matí l'Escola Misericòrdia per felicitar Robert Dulsat Planas, guanyador del concurs per trobar nom a l'Escola Bressol Municipal.

elecció de nom el Palauet

Robert Dulsat amb la regidora Sílvia Tamayo, altres responsables de l'Ajuntament i de l'Escola Bressol i la mestra de la classe de 6è B de l'Escola Misericòrdia

La regidora, que anava acompanyada de responsables d'Ensenyament de l'Ajuntament i de l'Escola Bressol, ha donat el premi al guanyador: una bossa per a l'escola, un estoig i contes. I per a la classe d'en Robert, 6è B de l'Escola Misericòrdia, també hi ha hagut premi: un diccionari i un lot de llibres de consulta.
El Palauet és el nom escollit pel jurat d'aquest  concurs adreçat als nens i les nenes d'entre 6 i 12 anys de les escoles de Canet. L'autor l'ha triat fent referència a un dels usos  que es volia donar a l'edifici anys enrere. I el diminutiu del nom és perquè els usuaris actuals són infants.
elecció de nom el Palauet
En Robert i els seus companys de classe estan molt satisfets d'haver contribuït a la història local posant nom a l'Escola Bressol
El jurat estava format per la regidora d'Ensenyament Sílvia Tamayo, per les tècniques de les àrees d'Ensenyament i Comunicació de l'Ajuntament, per la responsable de l'Escola Bressol, Coia Vidal i pel locutor de Ràdio Canet, Dani Grao.


Fotos: Arxiu Municipal
Informació publicada el dimarts 13 de gener de 2004