Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Divendres, 14.11.2003

Damià Calvet 2003
L'alcalde de Canet, Joaquim Mas, i el director general d'Arquitectura i Habitatge de la Generalitat de Catalunya, Damià Calvet, han signat aquest dijous 13 de novembre, un conveni per a la realització de les obres de consolidació estructural i arranjament de la coberta de l'Odèon.

A l'acte de signatura també hi eren presents els tinents d'alcalde d'Urbanisme Ibis Puig i de Comunicació, Òscar Figuerola i representants de l'Associació Cultural Plataforma Odèon.

El pressupost total d´aquest nou conveni és de 408.987 euros, que aportaran, a parts iguals, Generalitat i Ajuntament (204.493,50 euros cada administració).

Per part de la Generalitat el finançament anirà a càrrec de l´Institut Català del Sol (INCASOL) que també serà responsable de la realització de les obres. Per la seva banda, el departament d´Arquitectura i Habitatge les supervisarà.

Damià Calvet Generalitat Odèon 2003


Damià Calvet, Joaquim Mas i Ibis Puig escolten les explicacions del membre de l'ACPO, Quirze Planet

Després de formalitzar la signatura del conveni, els assistents a l´acte es van desplaçar fins l´Odèon per ensenyar l´edifici al representant de la Generalitat. Aquest es va mostrar sorprès per la magnifica ubicació i l´originalitat del teatre, tot i el lamentable estat en què es troba.
La visita del director general d´Arquitectura i Habitatge va acabar a Can Pinyol, on es previst traslladar-hi diverses dependències municipals.