Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
Tot a punt per a la festa local de la participació ciutadana
PUBLICAT Dijous, 17.04.2008

portada programa Mostra d'Entitats 2008 Aquest cap de setmana del 19 i 20 d'abril, Canet es vesteix de Mostra. És el sisè any que celebrem la festa de la participació ciutadana local. Un centenar de carpes que acullen entitats i associacions de tots els àmbits repartides pel centre històric.

L'activitat comença dissabte al matí. La inauguració oficial no és fins a la tarda, però ja hi ha grups que ofereixen activitats i actuacions durant el matí. A les cinc de la tarda una cercavila amb gegants, diables i perkutes precedirà la passejada institucional, en la qual l'equip de govern saludarà personalment tots els representants de les entitats.

Entre d'altres activitats, dissabte al matí podreu ballar country, donar sang a l'espai habilitat especialment per Creu Roja i seguir el ritme de la percussió i dels concerts joves. A la tarda seguiran els concerts de música clàssica, cant i rock. També es presentarà un llibre sobre Lluís Domènech i Montaner.  I diumenge n'hi haurà més: patinatge, tennis, pesca, batucada, teatre alternatiu, ball, concerts i actuacions diverses.  Al migdia del diumenge tindrà lloc el dinar. Per només 10 euros es podrà menjar amanida amb embotits, pollastre rostit amb xampinyons, gelat, pa, vi, aigua i cafè. Els tiquets es venen fins divendres 18 a la Biblioteca i a l'edifici del carrer Ample de l'Ajuntament.

Una de les novetats d'aquest any és un concurs de fotografia que premiarà les millors imatges que reflecteixin la realitat de la mostra. Al programa hi trobareu les bases del concurs i els premis que rebran els guanyadors.

La Mostra d'enguany servirà també de llançament de la nova marca de poble que l'Ajuntament vol que Canet es faci seva. L'estand municipal apareixerà guarnit amb el nou logotip, un reflex de la realitat del que és Canet. Hi haurà productes promocionals que es regalaran a tothom que s'acosti per l'estand. I entre els qui donin la seva opinió sobre la marca, es sortejaran també samarretes amb el logotip.
Aquest llançament es farà coincidir amb un nou disseny del web municipal. Si llegiu aquesta nota abans del dia 19, la plataforma gràfica serà diferent de la que trobareu a partir del cap de setmana. Nova marca - nou web.
A més a més de la marca de poble, Medi Ambient tindrà un pes específic amb espai propi i d'altres àrees, com Educació i Urbanisme i Obres mostraran gran part de la feina feta i la que està en projecció. La resta de documentació gràfica de les diferents àrees i serveis la podreu recollir en uns expositors instal.lats en aquest mateix espai. Completarà la representació institucional, l'oficina d'informació del nou complex esportiu municipal. L'empresa concessionària del servei de la piscina municipal, informarà la població i els mostrarà el funcionament de l'equipament que s'obrirà al setembre.

La cloenda, com cada any, serà protagonitzada pel lliurament dels premis als canetencs de l'any.

Només cal esperar que la pluja no desllueixi l'esforç de totes les persones que han treballat de valent des de fa setmanes per tenir-ho tot a punt.  S'estan valorant les alternatives en cas de pluja (vegeu l'avís al final de la nota).


Programa de la Mostra. Aquí trobareu el detall de tots els actes, situació de les carpes i horaris de la Mostra. El trobareu en suport paper a totes les dependències municipals.
Modificacions i restriccions en la circulació de vehicles
Nou aparcament públic a La Carbonella


Avís: En cas de pluja, es convocarà una reunió amb els representants de totes les entitats per valorar la possibilitat de traslladar les activitats programades a l'envelat de Vil·la Flora. Allà també es on es farà el dinar del diumenge si el mal temps impedeix celebrar-lo al carrer.