Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
Alerta! Encara estem d'obres
PUBLICAT Dimarts, 11.07.2006

Aquesta setmana hem donat d'alta el nou web de l'Ajuntament de Canet de Mar. 

La intenció és clara, millorar en atenció i informació ciutadana.  Hem mantingut el disseny de l'anterior versió, però millorant-ne l'aspecte. Ara és un web més clar i net, amb més espai per a la informació i el detall d'actes i notes.

S'han modificat i ampliat els menús. Ara es pot accedir a les àrees i els serveis des de diferents espais. No cal conèixer la Regidoria a la qual pertany un servei per poder-hi anar, sinó que des dels equipaments i els serveis municipals  podeu entrar a la majoria d'ells.

senyal tràfic Durant aquest mes de juliol estem encara en fase de proves. Per aquest motiu hi haurà molts llocs als quals no trobareu accés o on la informació no estarà actualitzada. Us demanem disculpes. Hi estem treballant.

Millorarem en els tràmits que podreu fer a través d'internet, inclourem un mòdul de Turisme, amb informació genèrica en diferents llengües sobre tot allò que els visitants poden trobar al nostre poble i les entitats podran entrar elles mateixes les dades dels actes d'agenda.

Som conscients que internet és un dels canals més còmodes i àgils d'intercanvi d'informació entre usuaris i administració.  Això dóna sentit a aquest web i a la política de comunicació d'aquest Ajuntament.