Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Dimarts, 13.09.2022

Promoció Econòmica ha fet arribar a veïns i veïnes del municipi aquesta informació sobre l'afectació de la Fira Mercat Modernista als carrers de Canet: 

 AJUNTAMENT INFORMAAmb motiu de la celebració i muntatge de la 14a. edició de la Fira Mercat Modernista de Canet de Mar que tindrà lloc els propers dies 16 (tarda), 17 i 18 de setembre i durant la qual es mantindrà la distribució de l’any passat però ampliant a nous espais per tal d’evitar aglomeracions i garantir una circulació còmoda i agradable, els informem de les afectacions que comportaran els esmentats canvis per a la mobilitat al municipi.

El carrer més afectat per les restriccions de trànsit serà la Plaça Macià a la qual no es podrà accedir en vehicle a partir de les 16h. del divendres dia 16 i fins les 9h. del dilluns dia 19.

Per altra banda l’accés rodat al Passeig de la Misericòrdia quedarà RESTRINGIT divendres de 09 a 22h i dissabte i diumenge de 10 a 24h. Als carrers Ample, Abell Baix, Castanyer, de la Font, Eusebi Golart, Gram, Església i plaça Església l’accés rodat quedarà RESTRINGIT dissabte i diumenge de 09 a 22h. 

Dins la mateixa franja horària també és restringirà la circulació de vehicles a la Riera Buscarons i la Riera Gavarra, a partir del carrer Xarò Baix, donant preferència a la circulació dels carrilets de la fira. És per això que preguem evitar la circulació amb vehicle per aquestes Rieres si no és estrictament necessari. Els usuaris dels guals de la Riera Sant Domènec podran accedir pel carrer Caldeta.

En tots aquests carrers els veïns podran accedir als garatges durant les hores nocturnes, facilitant l’entrada als mateixos a partir de les 22,30h., excepte al Passeig de la Misericòrdia que serà a partir de les 24h. Si al dia següent preveu l’ús del seu vehicle, li demanem que el tregui abans de les 9,00h del matí.

El veïnat del carrer Castanyer i del carrer de la Font NO podrà accedir al seu garatge, excepte entre les 24h del dissabte i les 9h del diumenge, i el diumenge a partir de les 21h.

Des de l’organització som conscients de les molèsties que aquestes restriccions poden representar-los, però ens veiem amb l’obligació d’incrementar les mesures preventives per tal de garantir al màxim la seguretat dels ciutadans. 

Davant qualsevol situació d’emergència o qualsevol situació que requereixi forçosament circular per algun d’aquests carrers amb restriccions durant les franges horàries esmentades, poden contactar amb la Policia Local al número de telèfon 93 794 00 88 o al 092 si truquen des d’un telèfon fixe.

També els recordem que durant aquests dies podran aparcar el seu vehicle, nit i dia, als aparcaments de la Carbonella, el Santuari i l’Escola Turó del Drac, espais habilitats com a aparcaments públics gratuïts.

Al mateix temps els informem que a primera hora del divendres començaran els treballs i els preparatius de les carpes, escenaris i altres estructures, fet pel qual també es poden veure afectats en menor o major mesura.

Des de l’Ajuntament volem agrair-vos per endavant la vostra comprensió i col·laboració, encara més en una situació tant complicada com l’actual, i intentarem fer tot el possible perquè, malgrat tots els canvis que ha implicat aquesta edició, poder oferir-vos un cap de setmana ple d’activitats i noves propostes. 

Gaudiu de la Festa!!