Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Dimarts, 01.03.2022
bicicleta semàfor - imatge web

L'Ajuntament fa una consulta ciutadana prèvia a l'elaboració d'una nova ordenança. En aquest cas, es tracta de l'Ordenança de Circulació de Canet de Mar.

Tal i com es detalla al text provisional, es tracta d'una ordenança que regularà els usos de les vies urbanes i travesses d’acord amb les fórmules de cooperació o delegació amb altres administracions, fent compatible la equitativa distribució dels estacionaments entre tots els usuaris amb  la necessària fluïdesa del trànsit rodat i amb l’ús de vianants dels carrers. També establirà les mesures d’estacionament limitat, amb la finalitat de garantir la rotació dels estacionaments prestant especial atenció a les necessitats de les persones amb discapacitat que tenen reduïdes la seva mobilitat i que utilitzen vehicles, amb la finalitat d’afavorir la seva integració social.

La normativa vigent en matèria de transparència, estableix que l'administració ha de facilitar les eines per què la ciutadania pugui intervenir en l'elaboració de normativa, fent propostes i aportacions. Per aquest motiu, publiquem la documentació relacionada amb aquesta ordenança i facilitem un formulari per qui desitgi participar-hi. El termini per fer aportacions finalitza el 16 de març de 2022.

Aquí teniu els documents que ha estat elaborant la Comissió d'estudi del Reglament:

Memòria consulta prèvia Ordenança de circulació

Memòria consulta prèvia Ordenança de circulació

Fitxer: MemA_ria_consulta_prA_via_ordenanA_a_circulaciA_.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 3
Mida: 148.5 kB

Ordenança de circulació - document enviat a Ple

Ordenança de circulació - document enviat a Ple

Fitxer: ORDENANcA_MUNICIPAL_DE_CIRCULACIO_ENVIADA_A_PLE__revisada_28_2_2022.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 106
Mida: 963.73 kB

Normativa en curs