Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Dimarts, 07.12.2021
és canet comerç nadal

El passat divendres 3 de desembre, Canet va donar el tret de sortida a les festes nadalenques d'aquest 2021 amb la tradicional encesa de l'enllumenat nadalenc que cada any omple de màgia els carrers del nostre municipi.

Des de l'Àrea de Promoció Econòmica, l'associació de comerciants Canet Impacta i els comerços i establiments del municipi s'ha treballat per tal de fomentar que la gent es quedi a consumir  en els bars i els restaurants del municipi i aprofitin el gran ventall de comerços que hi ha a Canet per fer aquí totes les compres de Nadal, tot gaudint de l'ambient nadalenc i respectant les normes de seguretat.

Segueix aquests consells per comprar de forma segura.

Viu el Nadal amb el comerç local de Canet de Mar

ECartell comerç i tallers nadalnguany, comprar als comerços de Canet de Mar et permetrà poder gaudir d'un seguit d'activitats i tallers de Nadal. Els tallers es realitzaran els pròxims 11, 23 i 24 de desembre, Per poder-hi participar només caldrà presentar un tiquet de compra obtingut a qualsevol establiment del municipi o de les parades de la Plaça Mercat d'entre el 10 i el 24 de desmebre.

Els tallers incloen activitats de manualitats per poder realitzar decoracions de Nadal i la creació d'uns follets molt especials. També hi haurà l'oportunitat de poder conèixer i entregar personalment la carta al Pare Noel que, durant els dies 23 i 24 de desembre, visitarà el nostre poble.

Per tal de potenciar el comerç de pròximitat i el nucli històric i comercial de la nostra vila, des de l'Ajuntament de Canet de Mar ens hem adherit a la campanya “Vine al teu comerç, vine a comprar” impulsada des del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya a través de la direcció general de Comerç i el Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM).

Banner nadal sense covid