Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Dimarts, 31.08.2021

Torna el Club de Lectura a la Biblioteca P. Gual i Pujadas pel curs 2021-2022, conduït per Eliecer Navarro. Una trobada mensual per compartir lectures i impressions literàries en grup.


Els Clubs de lectura són trobades de persones interessades a compartir la lectura i el comentari d'obres diverses. Conduïdes per un expert, els lectors disposen de diversos materials de suport. Les sessions s'inicien el mes d'octubre i finalitzen el mes de juny i per participar-hi només cal tenir ganes de llegir, fer amics i conversar.

L'objectiu és el foment de la lectura i el diàleg, oferir noves possibilitats per al temps lliure, donar a conèixer les biblioteques com a equipaments culturals i afavorir un apropament crític als diferents gèneres literaris.

Aquest curs, la Biblioteca P. Gual i Pujadas ofereix 9 sessions, d'octubre a juny. On els grups es reuniran cada 3r divendres de mes: 15 d'octubre, 19 de novembre, 17 de desembre, 21 de gener, 18 de febrer, 18 de març, 15 d'abril, 20 de maig i 17 de juny. La durada de les sessions serà d'1h 15 min, en el següent horari:

Grup 1  de 16.30 a 17.45h i Grup 2  de 18.15 a 19.30h.

La primera sessió serà el divendres 15 d'octubre i es comentarà el llibre de Maggie O'Farrel, Hamnet.

Per més informació, consulteu a la Biblioteca presencialment, a través del correu, o per telèfon.

Encara queda alguna plaça, animeu-vos!

Últimes places al Club de lectura