Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Divendres, 14.05.2021

Un any més la platja de Canet ha estat reconeguda amb la Bandera Blava 2021, un guardó destacat a escala internacional que valora i premia la gestió ambiental i la seguretat, les instal·lacions i la prestació òptima dels serveis i la informació i l'educació ambiental. Així mateix, exigeix a les platges una qualitat de l'aigua excel·lent i, als ports, una excel·lent gestió ambiental.

bandera blava platja canetEnguany la platja de Canet ha tornat a rebre aquest distintiu que atorga la Fundació d'Educació Ambiental en col·laboració amb l'Associació d'Educació Ambiental del Consumidor. El regidor de Medi Ambient, Josep Maria Masvidal, en una entrevista a Ràdio Canet s'ha mostrat  content i satisfet de tornar a obtenir aquest guardó i recorda que s'ha treballat de valent per complir amb els requisits que es demanen per poder rebre-la.

L'obtenció d'aquesta qualificació és el resultat de les mesures de gestió a les zones de bany, les millores en els sistemes de sanejament implantats i les mesures de control i inspecció del medi hídric. A l'entrevista, Masvidal destaca que disposar d'aquesta bandera és senyal de qualitat i bons serveis a la platja de Canet.

A tot Catalunya 97 platges i 22 ports esportius han estat guardonats amb la Bandera Blava. Aquestes xifres representen 2 platges més un port menys que l'any passat. La demarcació de Barcelona és la que en té més, amb un total de 31, d'aquestes 10 pertanyen a municipis del Maresme.

informació relacionada ENTREVISTA | El regidor de l'àrea de Medi Ambient i Sanitat parla sobre l'obtenció de la bandera blava. Via Ràdio Canet.