Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
Durant aquests dies, s´estan enviant les notificacions a les persones escollides del sorteig que es va celebrar el passat dimecres 20 de gener.
PUBLICAT Dilluns, 25.01.2021
meses elctorals

Un cop fet el sorteig dels membres de les meses electorals per a les eleccions al Parlament de Catalunya que se celebraran el pròxim 14 de febrer, des de l’Àrea de Secretaria de l’Ajuntament de Canet de Mar  posem a disposició de totes les persones que formaran part d’aquestes meses el ‘Manual d’Instruccions per als membres de les meses electorals’ en la seva versió en català i en castellà.
 
Durant aquests dies, s’estan enviant les notificacions a les persones escollides del sorteig que es va celebrar el passat dimecres 20 de gener.
 
Aquests documents, també estaran disponibles – a partir de dimarts 26 de gener –  en format paper a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) per tal que les persones escollides que ho desitgin el puguin passar a buscar. 
 
Per tal de seguir amb les mesures i protocols contra la propagació de la COVID-19, en aquesta ocasió no es durà a terme la trobada formativa pels membres de les meses. 

NOVETAT | Ja et pots descarregar el document de 'Mesures Sanitàries per als membres de les meses electorals'. En aquest manual, s'explica s'ha de col·locar l'Equip d'Elevada Protecció (EPI) i també quin material de protecció rebran i les actuacions que cal tenir presents durant la jornada i l'escrutini.

atenció En relació amb els test d'antígens per als membres de mesa, us informem que el Departament de Salut amplia la possibilitar de fer el test als segons suplents:

  • Les persones designades com a 2n suplent poden demanar cita al seu Centre d'Atenció PRimària (CAP) de referència portant el nomenament i la targeta sanitària.
  • Si per algun motiu els titulars i primers suplents no han rebut cita, també poden demanar -la directament al seu CAP.

manual sanitat membres mesa

manual sanitat membres mesa

Fitxer: EPC2021_Informacio_membres_mesa_Sanitat.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 5
Mida: 396.04 kB

Manual d'instruccions per a membres de les meses electorals. Document en CATALÀ

Manual d'instruccions per a membres de les meses electorals. Document en CATALÀ

Fitxer: Manual_instruccions_membres_meses_CAT.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 32
Mida: 875.29 kB

Manual de instrucciones para los miembros de las mesas electorales documento en CASTELLANO

Manual de instrucciones para los miembros de las mesas electorales documento en CASTELLANO

Fitxer: Manual_instrucciones_mimebros_mesas_CAST.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 32
Mida: 897.3 kB