Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Agenda
Divendres
21.10.2016
19:00h
 
Activitat del Correllengua 2016
Lloc
Sala Cultural Ramon de Capmany
Organitza
Plataforma per la Llengua Canet de Mar
Preu
Gratuït
Tipus d'acte
Conferència

Totes les persones sordes signen? Per què malgrat ser una llengua completament accessible per als infants sords no se´n promou l´exposició entre aquesta població? En la xerrada, Jordina Sánchez Amat presentarà la situació de la llengua de signes catalana a Catalunya i Gabriela Cuadros Ibargüen compartirà la seva experiència com a jove sorda signant. A través d´aquestes dues mirades, que se centraran primordialment en l´àmbit educatiu, ens interessarem per alguns aspectes de la salut d´aquesta llengua pròpia de Catalunya.

Jordina Sánchez Amat és Doctora en Educació per la UAB, l'any 2015 va defensar la tesi doctoral "Llengua de signes i llengua escrita en la modalitat educativa bilingüe i en la intervenció amb l'infant sord", en el marc del programa de doctorat en Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona; actualment és investigadora postdoctoral al Departament de Traducció i Ciències del Llenguatge de la Universitat Pompeu Fabra.

L'acte comptarà amb servei d'interpretació simultània català / llengua de signes catalana (LSC) i ha estat organitzat amb la col·laboració del laboratori de llengua de signes catalana de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i del Centre de Persones Sordes del Maresme a Mataró.

Més informació a: http://www.canetdemar.cat/entitats/llengua i http://www.facebook.com/plcanet