Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Dimarts, 14.06.2016

teulada imatge webDes de l'Ajuntament de Canet de Mar ens fem ressò de la convocatòria del Departament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, de subvencions per al foment de la rehabilitació d'edificis de tipus residencial. S'adreça, a banda de les administracions públiques, a particulars, que ho poden sol·licitar a través de les juntes de propietaris, d'agrupacions de juntes de propietaris o com a propietaris únics dels edificis.

Les subvencions són per actuacions que millorin la rehabilitació edificatòria, amb la finalitat de promoure la conservació, la millora de la qualitat i la sostenibilitat i la realització dels ajustos raonables per a una adequació en matèria d'accessibilitat. Aquí s'hi inclouen les obres relatives als fonaments, estructura  i instal·lacions dels edificis. També cobertes, terrats, façanes i mitgeres o altres elements comuns d'edificis declarats béns d'interès cultural, catalogats o protegits o situats en conjunts historicoartístics. I entre d'altres conceptes, són subvencionables les obres d'aïllament tèrmic, instal·lació de calefacció o refrigeració o millora de l'eficiència energètica.

En accessibilitat, es consideren actuacions subvencionables, entre d'altres, la instal·lació d'ascensors o altres dispositius d'accessibilitat, la instal·lació de productes de suport, com grues, els elements d'avís en escales i ascensors i els elements electrònics de comunicació entre habitatges, com videoporters i anàlegs.

Tota la informació sobre la subvenció i els requisits per optar-hi, així com els terminis, que són, en cas de sol·licituds de subvenció subjectes a concurrència pública competitiva fins al 30 de juny de 2016 i en el cas de les subjectes a concurrència publica no competitiva fins al 30 de setembre de 2016, la trobareu a en aquest enllaç.