Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

NotÝcies
Facebook i Twitter
PUBLICAT Divendres, 09.12.2011

logo FacebookL'Ajuntament de Canet de Mar, com a òrgan institucional, ha donat d'alta un espai al Facebook i al Twitter. Conscients de la importància que estan adquirint les xarxes socials com a noves vies de comunicació, les informacions institucionals havien de tenir sortida també a través d'aquests espais. Fins ara ho havien fet iniciatives puntuals de diferents àrees, com el Modernisme o Participació i Ciutadania. Calia però,  a més a més, que ho fes l'Ajuntament com a institució.

Ara fa dos anys, vam fer possible que els continguts del web es poguessin compartir directament a les xarxes, però era l'usuari qui triava la informació que volia compartir. Ara hem creat el nostre propi espai i des de l'Àrea de Comunicació es publiquen aquelles informacions que són d'interès ciutadà. Aquests nous canals s'afegeixen als existents fins ara per difondre la informació a la població que són: web municipal, butlletí Viure Canet, Guia Activa, els plafons informatius al carrer i l'emissora local de ràdio, Ràdio Canet.

Logo twitterL'objectiu d'aquestes noves vies de comunicació és la d'arribar al màxim de ciutadans i la de facilitar que la informació generada per l'Ajuntament sigui accessible i de fàcil difusió. L'Ajuntament té l'obligació d'informar els seus ciutadans, ja que és el referent informatiu per a la ciutadania i ha de fer-ho d'acord amb criteris que posin per davant de tot l'interès públic. I l'Àrea de Comunicació és qui vetlla a l'Ajuntament perquè es faci una correcta gestió de la informació a nivell de tot el consistori.  

Canet s'afegeix així, a la llista cada cop més gran de poblacions, els ajuntaments de les quals han triat les xarxes socials com a noves formes de comunicació.