Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

NotÝcies
PUBLICAT Divendres, 07.05.2021

Malgrat que molts dels indicadors apunten a una millora de l’evoluciˇ de la pandŔmia provocada per la COVID-19, des de l’Ajuntament es promouen diferents accions adrešades a les persones joves, per tal de continuar donant-los suport i informaciˇ al respecte.


Sensibilització quinzenal a peu de carrer

Divendres 7 de maig comença un nou projecte de sensibilització al carrer, com el que es va dur a terme a finals de l’any passat i el darrer estiu. El projecte es desenvoluparà quinzenalment els divendres i dissabtes de 19.00 h a 22.00 hores i fins a finals d’agost. Com en les darreres edicions, el desenvoluparà la Creu Roja.

covid i joves

En funció de les dades obtingues per parella de dinamitzadores durant la seva intervenció, es valorarà una modificació d’horari. L’equip estarà en constant contacte amb La Masoveria, l’espai jove del municipi, per tal de donar a conèixer a les persones joves les activitats que s’estan duent a terme des de l’equipament. 

Activitat formativa amb el Servei de Salut Pública

covid i jovesParal·lelament a la intervenció a peu de carrer, conjuntament amb el Servei de Salut Pública de Girona Sud de la Generalitat de Catalunya, s’ha dissenyat una formació adreçada a joves de 12 a 16 anys per tal d’empoderar-los amb la temàtica Covid. 

La formació, d’una hora de durada, serà en línia, i tindrà lloc el dia 3 de juny de 17.00 h a 18.00 hores. Per inscriure’s, podeu posar-vos en contacte amb La Masoveria, escrivint 722642578 o a través de al compte d’Instagram. El Servei de Salut Pública farà un certificat a les persones que hagin aprofitat la formació. 

 


Informació relacionada: 

Es reprèn el servei d´agents d´acció comunitària per a la sensibilització del jovent sobre la COVID-19

Creu Roja valora positivament el projecte de sensibilització a joves sobre la COVID-19 a Canet de Mar