Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Agenda
Dilluns
02.10.2017
19:00h
 
Activitat del Correllengua 2017 i de l┤Any Palau i Fabre
Durada
del 2 al 22 d'octubre de 2017
Organitza
Plataforma per la Llengua Canet de Mar
Preu
Gratu´t
Tipus d'acte
Exposiciˇ

Del 2 al 22 d´octubre, Plataforma per la Llengua Canet de Mar portarem l´exposició “Josep Palau i Fabre. L´home és un animal que es busca” a la Sala Cultural Ramon de Capmany (plaça dels Americanos, s/n). L´activitat forma part dels actes del Correllengua de Canet i de l´Any Palau i Fabre.

El passat 21 d´abril es van complir els cents anys del naixement de Josep Palau i Fabre. La Generalitat ha nomenat el 2017 Any Palau i Fabre, i la celebració es durà a terme del 21 d´abril de 2017 fins 21 d´abril de 2018.

L´exposició és una iniciativa de la Institució de les Lletres Catalanes dins de l´Any Palau i és un recorregut per la trajectòria vital de Josep Palau i Fabre (1917-2008) i presenta al públic d´avui, i sobretot als joves, un poeta romàntic, un escriptor rebel, que trenca amb la família i la societat per fer realitat les seves aspiracions i els seus ideals. Un escriptor que parla dels grans temes universals: passió i instint, raó i creació, amor i llibertat.

Les visites a la Sala Cultural Ramon de Capmany seran concertades. Cal fer la petició per correu electrònic a: plcanet@plataforma-llengua.cat. També es podrà visitar l´exposició mitja hora abans i mitja hora després dels actes que es celebraran, durant les 3 setmanes, tots els divendres a les 19.30 h i tots els diumenges a les 12 h. Consulteu cartells a part.

Més informació a: http://www.canetdemar.cat/entitats/llengua i http://www.facebook.com/plcanet