ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Oferta molt variada de cursos i tallers a partir de setembre
PUBLICAT Dijous, 23.08.2012
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

A partir de setembre sortirà al carrer la guia formativa editada per l’Ajuntament i coordinada per l’Àrea d’Educació que inclou tots els cursos i tallers que organitzen les diferents àrees municipals. Els cursos estan adreçats a la formació en tots els àmbits relacionats amb l’adquisició de les competències clau en educació permanent.

A la guia participen àrees i serveis molt diversos, així trobarem: Educació,  Oficina de català, Escola d'Adults Maria Saus, Joventut, Promoció Econòmica, Cultura, UNED, Biblioteca, Esports, Piscina municipal.

S’organitza en sis àmbits diferents: Coneixements de base, Llengües, Participació, Món laboral, Consum cultural i creació artística i Tecnologies de la informació i la comunicació.

Guia Oferta formativa setembre 2012 - febrer 2013

Guia Oferta formativa setembre 2012 - febrer 2013

Fitxer: oferta_formativa_set_12.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 116.06 kB

Aquest any l’Escola d’Adults oferta el curs de nivell B per a persones que vulguin presentar-se a la prova que convoca la Junta Permanent de Català i la continuïtat del Curs de preparació per a les proves d’accés a cicles formatius de grau mig, en conveni amb la Diputació de Barcelona. A més a més, continua l’oferta de cursos d’informàtica, de llengua catalana per a persones no catalanoparlants i la iniciació a l’ortografia catalana i a la castellana per a aquelles persones que no han tingut oportunitat d’aprendre-les.

Les persones interessades poden adreçar-se a l’Escola d’Adults Maria Saus a partir del 4 de setembre per informar-se. La matrícula per al  Curs de preparació per a les proves d’accés a cicles formatius de grau mig serà del 4 al 14 de setembre (tenen prioritat els alumnes que han tramitat preinscripció al juliol). Per a la resta de cursos la matrícula es farà a partir del 12 de setembre.

Per altra banda la UNED i la UGG segueixen amb l’oferta de programes formatius. S'impartirà el curs d’accés a la universitat per a majors de 25 i de 45 anys, més informació al punt d’informació de la UNED a Vil•la Flora.  Matrícula del 13 de setembre al 29 d'octubre. Jornada informativa dissabte 29 de setembre a les 12.00 hores al CRTTT - Escola de Teixits.

La Universitat de la Gent Gran (UGG) continuarà amb una variada oferta de cursos i tallers per a major de 50 anys. Continua l’aposta per l’ensenyament de llengües i per la difusió del patrimoni. Matrícula de 4 al 19 de setembre. Cal cita prèvia.

Podeu consultar tota la informació del curs setembre 2012 – febrer 2013 de la UGG en aquest enllaç:

Universitat de la Gent Gran 2012-2013

Universitat de la Gent Gran 2012-2013

Fitxer: UGG_2012_13.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 40
Mida: 2.88 MB

L'actualització i el detall de tots els actes i cursos la trobareu a les cartelleres d'informació d'activitats repartides pel poble i als canals de comunicació de l'Ajuntament, la Guia Activa en suport paper i el web municipal, als apartats de l'agenda i formació

Informació relacionada
Dilluns, 8 de juliol de 2019
Divendres, 14 de juny de 2019
Dimecres, 22 de maig de 2019
Per a persones nouvingudes
Dimecres, 15 de maig de 2019
Dijous, 9 de maig de 2019
Per Yolanda Farrais i Eva Lleonart
Dilluns, 6 de maig de 2019
A càrrec de Hernán Barco
^