Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
Dimarts 17 d'abril
PUBLICAT Dimarts, 10.04.2012

cartell taller creativitat 2012

El dia 17 d'abril es fa un nou taller que s'adreça a pares, mares, educadors, mestres i professors. Amb el títol de Taller de Creativitat pel suport a l'educació, es vol ajudar als adults a obtenir i estimular recursos de comunicació personal per fer més fàcil la relació amb nens i adolescents.

Finançat per la Dipupació, el taller forma part del Catàleg d'activitats de suport a la funció educativa de les famílies d'aquesta institució i té com a finalitat ajudar a desenvolupar la flexibilitat de pensament i d´acció dins del context de l´educació i del lleure. S'hi treballarà la comunicació, la fluïdesa d´expressió i l´ús de la creativitat com a eina educativa.

Com els altres tallers impartits fins ara, es tracta d'una formació dinàmica i lúdica, pensada per estimular la participació i la implicació dels participants així com el treball creatiu. Té una durada de tres hores i el duu a terme l'Associació Cultural Altell.

Es farà dimarts que ve, dia 17, a partir de les 18.00 hores a la biblioteca de l'Institut. És gratuït però cal fer inscripció prèvia, que podeu fer efectiva a través d'aquest formulari.