Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
La Generalitat satisfarà les quantitats econòmiques establertes
PUBLICAT Divendres, 13.01.2012

Els Garrofers comencen l'any amb molt bon peu. Aquesta setmana, representants de l'Ajuntament i de la Fundació, s'han reunit de nou amb la senyora Carme Milian, subdirectora general de Gestió de recursos de l'ICASS, per tractar els temes pendents respecte a la subvenció i la relació conveniada que s'hauria de desenvolupar.

Per part de l'Ajuntament hi han assistit l'alcalde Jesús Marín i la regidora de Benestar Social, Cati Forcano.

Aquest gener de 2011 s'acaba la vigència de la subvenció atorgada fins ara. Des de l'ICASS s'ha confirmat que abans que acabi el mes, rebrem l'ingrés de tota la quantitat que teníem pendent, que ascendeix a gairebé 200.000 euros.

També s'ha rebut confirmació que, tot i estar a l'espera de la pròxima convocatòria de subvencions per aquest 2012, els Garrofers seguiran rebent bestretes amb la quantitat de l'any 2011, a compte de la resolució futura de subvenció. Aquestes decisions formen part d'un acord del Govern de la Generalitat d'aquesta mateixa setmana. Es tracta doncs, d'una bona, molt bona notícia, perquè es permet assegurar el futur del centre residencial Els Garrofers.

Parale·lament a aquestes aportacions econòmiques, des de l'Institut Català d'Assistència redactaran un document justificatiu d'aquestes mesures, per tal que es pugui sol·licitar, si es considera oportú, algun préstec bancari. D'altra banda també s'ha pogut augmentar, com ja anunciàvem en anteriors comunicacions, el nombre de places d'usuaris del centre. Finalment, l'augment ha estat, de moment, de 8 places més d'usuaris residents.

Aquest resultat posa de manifest que la perseverança tant de l'Ajuntament com de la pròpia Fundació ha donat els seus fruits. La continuïtat del centre era una prioritat i la senyora Milian ens ha assegurat que s'està treballant per aconseguir el concert de cara a finals d'any.