Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Dilluns, 30.05.2011

Visita conseller JLl CleriesAquest dissabte passat, el centre residencial Els Garrofers ha rebut la visita del conseller de Benestar Social i Família, l'Hble. Sr. Josep Lluís Cleries. El conseller ha estat rebut a l'Ajuntament per l'alcalde Joaquim Mas, la regidora de Benestar Social Cati Forcano i regidors i regidores del consistori, que l'esperaven acompanyats de la sra. Carmela Fortuny, directora de l'ICASS, l'Institut Català d'Assistència i Serveis Socials.

Després de visitar l'Ajuntament i signar al Llibre d'Honor, la comitiva s'ha desplaçat fins al centre Els Garrofers, on els esperaven membres de la direcció del centre i de la Fundació que porta el mateix nom. Plegats han fet una visita per totes les instal·lacions. Han fet un recorregut per les principals estances de l'equipament, cuina, sala de psicomotricitat, tallers, aules polivalents i piscina. També han accedit a les habitacions i salVisita conseller JLl Clerieses d'esbarjo i estada dels residents i han compartit uns minuts amb usuaris del centre.

La visita ha acabat amb una reunió de treball privada entre els membres de la Fundació i els responsbles de la Conselleria. Als Garrofers hi ha actualment 40 usuaris. 20 són llar-residents, que van entrar-hi l'1 d'abril i que són els qui durant el dia van a tallers fora del centre i  van als Garrofers a dormir.  20 usuaris més són residents, és a dir persones que fan vida a l'equipament. Aquests van entrar-hi al maig.

Encara falten per entrar-hi 20 usuaris més, ja que la capacitat dels Garrofers és de 60 usuaris, entre residents i llar-residents.