Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

NotÝcies
PUBLICAT Dimarts, 19.04.2011

Porta22 L'Àrea de Promoció Econòmica posa en marxa noves accions per a la millora de la recerca de feina a Canet de Mar.

S'estan programant unes sessions formatives que es faran entre aquest abril i el mes de juliol,  per aprendre a utilitzar l'aplicatiu  PORTA 22, per a la recerca de feina i la orientació professional. És una acció subvencionada per la Diputació de Barcelona i es coordina des del Consell Comarcal del Maresme per a 25 Ajuntaments.

El  PORTA 22  és una plataforma d'accés lliure i on-line que conté les eines necessàries i diversos itineraris per guiar les persones a avançar professionalment. Informa a les persones usuàries dels  sectors econòmics,  els perfils professionals,  l'orientació acadèmica i professional més adequada i els ofereix diferents canals d´ofertes de feina. També inclou un apartat especialment dedicat als joves.

Les sessions previstes es durant a terme els dies següents:

  • 18 de maig
  • 1 i 15 de juny
  • 13 i 27 de juliol

Cal que totes les persones interessades en alguna d´aquestes sessions es posin en contacte amb la Borsa de treball al Centre cívic i cultural Vil•la Flora al número de telèfon 93 795 46 25, per tal d´inscriure´s al dia que els interessi, ja que les places són limitades.