Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Dimecres, 09.03.2011

L'alcalde Joaquim Mas ha rebut aquest matí la trucada de la senyora Carmela Fortuny, directora general de l'Institut Català d'Assistència i Serveis Socials (ICASS), confirmant l'interès de la Generalitat perquè el centre residencial Els Garrofers entri en funcionament al més aviat possible.

Així ha estat com s'ha fixat la data de l'1 d'abril de 2011 perquè Els Garrofers engegin, formalment, la seva activitat residencial. Abans d'aquesta data s'haurà de formalitzar la signatura de la relació conveniada entre la Fundació i la Generalitat, ja que els Garrofers forma part dels centres residencials per a persones amb discapacitat psíquica i paràlisi cerebral vinculats directament amb l'administració autonòmica.

La inauguració oficial dels Garrofers es va fer al juliol de l'any passat. L'edifici estava acabat i s'estava pendent, d'una banda, de les inspeccions prèvies a l'obertura i de l'altra de la signatura definitiva del conveni amb la Generalitat. L'obertura s'havia de dur a terme a la tardor, però la inspecció no es va fer fins a final d'any. Des d'aleshores la Fundació ha estat esperant fixar data per a la signatura del conveni. Ara ja sabem, oficialment, que la signatura es farà abans del dia 1 d'abril.

L'entrada dels usuaris s'anirà fent de forma progressiva i paulatinament durant els pròxims mesos.


Garrofers - vista edifici