Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
Els dies 14 i 17 de desembre
PUBLICAT Dijous, 09.12.2010
Cartell màrqueting digital - Promoció Econòmica

El Servei de Creació d'Empreses de l'Àrea de Promoció Econòmica prepara nous cursos per a emprenedors i responsables de la petita i mitjana empresa. En concret s'han programat unes càpsules formatives, com ja s'ha fet al novembre, que formen part d'una banda de les accions de suport a les persones emprenedores i de l'altra, de consolidació de les empreses del territori. S'adrecen tant a les persones emprenedores que volen iniciar una empresa, com a persones responsables d´empreses ja creades i que estan en actiu.

Els dies 14 i 17 de desembre es farà el curs Màrqueting Digital, que té com a objectiu donar a conèixer les eines i les tècniques bàsiques d'aquesta branca del màrqueting, i aconseguir així un alt rendiment amb una inversió mínima per a l´empresa.

El curs es farà al CRTTT - Escola de Teixits i té una durada de 8 hores distribuïdes en dues sessions de 4 hores cadascuna i amb horari de 10.00 a 14.00 hores.
 
Els continguts que es desenvoluparan a les sessions seran els següents:
1. Màrqueting i comunicació on line
2. Com fer un web amb èxit
3. eCorporate Communication
4. Comunicació de màrqueting on line
4.1. Actors del sector interactiu
4.2. Pla de publicitat on line
5. Tècniques de generació de trànsit
5.1. Màrqueting de cercadors
5.2. E-mail màrqueting
5.3. Màrqueting viral
5.4. Màrqueting d'afiliació
5.5. Publicity on line: Relacions Públiques a Internet
5.6. Blocs i xarxes socials

Aquesta formació està subvencionada pel Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya i pel Fons Social Europeu. Cal inscripció prèvia ja que les places són limitades.
Si voleu més informació, adreceu-vos al Servei de Creació d'Empreses de l'Àrea de Promoció Econòmica, a Vil·la Flora, de dilluns a divendres de 10.00 a 14.00 h.


Amb el suport de

logotips relacionats amb Promoció Econòmica