Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Divendres, 12.11.2010

El Servei de Creació d'Empreses de l'Àrea de Promoció Econòmica ha programat unes càpsules formatives dirigides al sector de la petita i mitjana empresa. Formen part de les accions de suport a les persones emprenedores i de consolidació de les empreses del territori i s'adrecen tant a les persones emprenedores que volen iniciar una empresa, com a persones responsables d'empreses ja creades.

Els dies 22, 24 i 29 de novembre es farà el curs Aspectes claus en la gestió de les PIME, que té com a objectiu donar a conèixer i entendre els conceptes claus que intervenen en la creació i la consolidació d´un projecte empresarial, amb especial èmfasi en l´àrea econòmica i financera.

El curs es durà a terme al CRTTT - Escola de Teixits i té una durada de 9 hores distribuïdes en tres sessions de 3 hores cada una, i amb horari de 15.00 a 18.00 h.

Els continguts que es desenvoluparan a les sessionsseran els següents:

  • Factors de consolidació empresarial
  • Per què tanquen les PIME
  • Aspectes a considerar per la direcció de l´empresa
  • Equilibri o desequilibri financer: causes, solucions i responsabilitats
  • Com millorar el resultat: rendibilitat, rendiment, rotacions, costos, marges i punt d´equilibri
  • Conclusions per a una bona gestió empresarial: quadre de comandament

Aquesta formació està subvencionada pel Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya i pel Fons Social Europeu. Cal inscripció prèvia ja que les places són limitades.

Si voleu més informació, adreceu-vos al Servei de Creació d´Empreses de l´Àrea de Promoció Econòmica, de dilluns a divendres de 10.00 a 14.00 h.

Amb el suport de:


logotips relacionats amb Promoció Econòmica


Tríptic curs gestió PIMES

Més informació

Fitxer: Gestio_Pimes.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 545.43 kB