Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Dimecres, 30.06.2010

Garrofers - vista edifici Aquest divendres, 2 de juliol, a les 17.30 hores, es fa la inauguració oficial del centre per a persones discapacitades Els Garrofers. Ens hi acompanyarà la consellera d'Acció Social i Ciutadania, l'Hble. Sra. Carme Capedvila.

El centre encara no està en funcionament. Ara s'ha acabat l'obra i s'està procedint a la fase de l'equipament interior. Paral·lelament s'està treballant en el procés de selecció del personal. La previsió és que el centre estigui operatiu a la tardor. La inauguració es fa ara perquè l'edifici està enllestit i perquè des de la Fundació es volia que ens visités la consellera d'Acció Social. Aquesta Conselleria ha estat part activa en tot el procés, ja des dels seus inicis, quan era consellera Anna Simó i va prendre el compromís, en nom de la Generalitat, de col·laborar econòmicament en el projecte.

A la inauguració, acompanyaran la consellera Carme Capdevila, l'alcalde Joaquim Mas i la regidora de Benestar Social, Cati Forcano, els membres de la Fundació Els Garrofers, regidors i regidores de l'Ajuntament, entitats i associacions, com Terra i Cel i ciutadans a nivell particular. També s'espera que hi siguin presents l'arquitecte redactor del projecte, l'empresa constructora i tot l'equip tècnic i assessor del projecte.

Ràdio Canet retransmetrà l'acte en directe.

Inauguració del centre residencial Els Garrofers
Divendres, 2 de juliol de 2010
17.30 hores
Entrada pel carrer Mas El Grau