Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
Dimarts 29, festa local
PUBLICAT Divendres, 25.06.2010
Festa Major 2009

Arrenca la Festa Major a Canet de Mar. Ja fa dies que l'escalfem, amb diferents activitats programades per entitats i Ajuntament, però el gruix s'inicia amb el pregó que farà el doctor Feliu Titus, des del balcó de l'Ajuntament aquest vespre del divendres 25 de juny.  Un cop llegit el pregó i inaugurada la festa del 2010, hi haurà ball amb el grup de Canet Daltra banda, a la plaça de la Biblioteca.

Avui a la nit es viurà també la primera de les tres nits seguides de Festa jove al passeig Marítim. El plat fort, demà dissabte, amb l'actuació de la Gira-sol. Dissabte 26 és també el torn de les pubilles i de la Nit Màgica, en concret la sisena. La plantada de les bèsties es farà a les 12 del migdia, però l'activitat començarà a partir de les 6 de la tarda. Diumenge tindrem pallassos i teatre i dilluns la revetlla de Sant Pere.

Dimarts és el dia de Sant Pere i Sant Pau. Serà la jornada amb els actes més carregats de tradició. Hi  haurà l'ofici, l'aviada de coloms, el concert i el ball de Festa Major i els focs a la platja.

Dissabte 3 de juliol serà el torn dels gegants i el correfoc. El dia 10, musclada, havaneres i sardanes; el 17 la desena passejada nocturna per la història de Canet. La pintura golfa, activitat amb història pròpia dins la Festa Major, es trasllada aquest any fins al 31 de juliol.

Aquestes són les activitats més pròpies de la festa, però n'hi ha moltes més, sobretot esportives i culturals: campionat de botifarra, tir al plat, bàsquet, petanca, exposició de bonsais, escacs, concurs de paelles i les audicions de sardanes de cada estiu.

Trobareu el programa a l'edició especial del butlletí Viure Canet
També a l'agenda del web