Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Dilluns, 26.04.2010

Mostra d'Entitats 2010 - espelmes  Cloenda de la Mostra. A falta de rebre les xifres de participació i recaptació, hem pogut veure els carrers de Canet plens de gent un any més. I ja en són vuit. Les entitats han fet, de nou, un gran esforç i s'han esmerçat per oferir informació i entreteniment. Alguns dels estands més concorreguts han sigut el de la Penya Barcelonista, on hi havia les copes del Barça i el dels Montoya, amb una paròdia divertida dels membres de l'equip de Govern. També les Ampes, els casals i els circuits infantils de la plaça Universitat.

Mostra d'Entitats 2010 - comunicació Aquest cap de setmana els carrers s'han omplert, un any més, de canetencs amb ganes d'aprofitar el bon temps i sortir a passejar. Al centre del poble s'hi han trobat les parades de la Mostra d'Entitats, que aquest any se centrava en la solidaritat en temps de crisi. Així doncs, han pogut col·laborar amb el Banc d'Aliments de Canet, portant menjar, comprant espelmes solidàries o participant en moltes de les activitats que recollien per aquesta causa.

Encara no tenim xifres, però tot apunta que seran bones. S'ha vist molta gent al carrer. El Banc de sang era ple de voluntaris el dissabte i l'encesa d'espelmes també va ser molt concorreguda. Les entitats han aprofitat per vuitè any consecutiu, per muntar paradeta i ensenyar allò que fan. Alguns dels estands més concorreguts van ser el de la Penya Barcelonista, on hi havia les copes del Barça i el dels Montoya, amb una paròdia divertida dels membres de l'equip de Govern. També les Ampes, els casals i els circuits infantils de la plaça Universitat.

La Mostra va acabar amb els premis canetencs 2009, que han estat per la companya de l'Ajuntament Fina Jubany, guia de la Casa museu Domènech i Montaner i per l'esplai infantil BITXUS.  L'espetec final estava reservat per l'Associació Cultural Plataforma Odèon, que celebra aquest any, el seu desè aniversari.

Des de Comunicació hem fet fotos de la Mostra. Si vosaltres també n'heu fet i us agradaria formar part de l'àlbum que estem creant al web, ens les podeu enviar a canetdemar@canetdemar.cat.