Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
La solidaritat en temps de crisi
PUBLICAT Dilluns, 19.04.2010

Imatge Mostra d'Entitats 2010 Aquest cap de setmana del 24 i 25 d'abril, just després de la diada de Sant Jordi,  a Canet celebrem, per vuitè any consecutiu, la Mostra d'Entitats.

En aquesta edició, les 72 entitats participants centraran els seus esforços, a part de difondre com sempre, les seves activitats, a fer front a la crisi des de la solidaritat. La temàtica escollida enguany és, doncs, la solidaritat en temps de crisi i s'han programat un grapat d'actes relacionats amb l'ajut als altres i la comprensió de la situació econòmica i social actual. Aquesta és una realitat que afecta tothom i només col·laborant i prenent consciència, es podrà tirar endavant.

Les entitats s'han proposat col·laborar amb el Banc d'aliments de Canet de Mar. De fet, dies abans de la Mostra ja hi ha entitats que han començat a recollir productes pel donar al Banc d'aliments durant el cap de setmana. La inauguració, serà aquest any al matí. A les 12 del migdia del dissabte tindrà lloc una conferència a càrrec d'Arcadi Oliveres, a partir de la qual es donarà per iniciat el cap de setmana de la participació a Canet de Mar.

Dimecres que ve, 21 d'abril, la Comissió Promotora de la Mostra farà una roda de premsa en la qual es donaran tots els detalls dels actes, espais i entitats participants, per tal que els mitjans en puguin fer difusió.

El programa sencer i tota la informació complementària de la 8a Mostra, la trobareu a la pàgina de l'espai entitats, creada especialment per la Comissió Promotora:  escanetesmostra

Roda de premsa de la Mostra

AVÍS: RESTRICCIÓ DE CIRCULACIÓ I  D'APARCAMENT

Aparcament prohibit:
- Dimarts: carrer Ample
- Dimecres: plaça Macià
Es permet l'entrada i la sortida als garatges durant el muntatge carpes, però AMB MOLTA PRECAUCIÓ

- Dissabte i diumenge: tall només dels espais de la Mostra (10.00 -21.00 hores) i de la riera Gavarra als moments de màxima afluència.
Dissabte matí permesa l'entrada dels vehicles de les entitats pel muntatge dels estands

- Habilitat el servei de pàrking alternatiu pels afectats del carrer Castanyer i de la plaça de la Biblioteca.

- S'habilitarà entrada-sortida (doble direcció) per a la resta carrers afectats: Font, Santíssima Trinitat, riera Sant Domènec, Vall-Ample.


Vegeu l'àlbum de fotos de la Mostra 2009