Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Dimarts, 22.09.2009

Segona Fira Mercat Modernista La segona Fira Mercat Modernista, ha estat tot un èxit, tant de públic com de participació.  Aquests dies estem fent recull de fotografies dels tres dies de fira. N'hem fet una tria que hem editat en format àlbum al web municipal. També n'hem penjat unes quantes a l'entrada de l'Ajuntament i en publicarem al pròxim número del butlletí municipal Viure Canet, que sortirà aquest octubre.  I en pocs dies a l'apartat Canet en vídeo, podreu veure'n els millors moments.

Si teniu més imatges que voleu que publiquem, podeu fer-nos-les arribar, com sempre, a l'Àrea de Comunicació de l'Ajuntament.


Segona Fira Mercat Modernista La segona Fira Mercat Modernista, va arrencar la tarda de l'11 de Setembre. L'acte inaugural va ser una festa musical que va comptar amb l'actuació del Trio Triton, de música modernista, la que s'escoltava a finals del segle XIX i principis del XX. També es va presentar el llibre El Modernisme al Maresme. L'arquitectura entre dos segles, de la fotògrafa Marga Cruz i el periodista Pep Andreu. I per últim, es va presentar en societat un il·lustre personatge modernista, que no era altre que Lluís Domènech i Montaner. Una excel·lent caracterització de l'arquitecte, ideada per Fina Jubany. De fet, la Casa Museu llueix des de fa temps, una figura de paper i cartró de Lluís Domènech creada també per Jubany. Ara el que s'ha fet és dotar-lo de vida pròpia.

Dissabte i diumenge van ser els dies dedicats íntegrament a la Fira Mercat. Més de 80 parades, rutes modernistes per a tots els gustos, espectacles de carrer, concerts i animacions teatrals i una ambientació modernista de canetencs i canetenques que van passejar-se vestits d'època pels carrers del centre històric de Canet. El regidor de Promoció Econòmica, Albert Lamana, que és qui ha estat al capdavant de tota l'organització, va agrair la implicació de totes les persones que han tingut alguna cosa a veure amb la realització d'aquesta Fira Mercat, començant per la Unió de Botiguers, coorganitzadora de l'esdeveniment. També totes les entitats i ciutadans individuals, les àrees i les dependències municipals que hi han col·laborat i les ciutats modernistes que han vingut fins a Canet per fer-nos costat.

Tota una festa que ara ja pensa en la celebració de la tercera edició.