Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Dimecres, 29.07.2009

Un cop acabada la 1a fase de les obres de millora de la riera Gavarra,  la 2a fase comença el 6 d'agost.

Per aquest motiu, el  trànsit de la zona es veurà alterat d'aquesta manera:

Nous accessos 2a fase riera Gavarra

- Estarà tancat el pas de vehicles a la riera Gavarra des de la ronda Sant Elm fins al carrer Xaró Baix. L'accés als vianants només quedarà restringit a la zona on s´estiguin fent les obres.

- La riera Gavarra es podrà travessar amb vehicle pel carrer Lleida/Verge del Carme, direcció carrer Lluís Domènech i Montaner.

- Es canviarà el sentit dels carrers Vall i Ample. Es podrà entrar des de la carretera N-II i arribar fins a les rieres Buscarons i Sant Domènec. Estarà prohibida l'entrada a la riera Gavarra des del carrer Ample.

- Per accedir a l'aparcament de la plaça Universitat i al CAP s´haurà d´entrar pel carrer Miramar -pujada Rodalera-, agafar el carrer Girona i després el Xaró Baix (els carrers Girona i Xaró Baix canvien de sentit). Aquest accés serà exclusiu per turismes.

- Per facilitar la circulació no es podrà estacionar als carrers Lluís Domènech, Àngel Guimerà i Verge del Carme.

Zones de càrrega i descàrrega

Nous accessos 2a fase riera Gavarra comerciants

- Els transportistes que necessitin carregar i descarregar podran entrar pel carrer Vall i el carrer Ample i arribar fins a la riera Sant Domènec i l'inici de la riera Buscarons.

- Quan s'obrin a la circulació, els carrers transversals a la riera Gavarra (Verge de Montserrat, Verge del Carme i Àngel Guimerà) tindran el sentit de circulació cap al carrer Lluís Domènech i Montaner.