ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Jordi Sisquella: “Negar la presència de Comediants a la comissió de seguiment de l´ODEON és un absurd”
PUBLICAT Dimarts, 14.10.2003
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

El president de l´Associació Cultural Plataforma Odèon, Jordi Sisquella, ha rebutjat frontalment, des de Ràdio Canet, les demandes del PIC perquè l´ACPO deixés la comissió de seguiment de Odèon fins que no es fes fora de la comissió al grup Comediants. Recordarem que el  regidor de la Plataforma Independent de Canet Pere Serra va demanar a l´Associació Cultural Plataforma Odèon en l´últim ple municipal que abandonés la comissió que s´ha creat per fer el seguiment de la rehabilitació del teatre Odeon fins que el grup teatral Comediants no deixés de formar part d´aquesta comissió. Els independents van fer aquesta petició a l´ACPO perquè consideren que una empresa privada com Comediants no pot estar representada en un organisme per rehabilitar un espai públic com és l´històric teatre.
El president de la Plataforma Odèon, Jordi Sisquella, ha afirmat, en declaracions a Ràdio Canet, que negar la presència de Comediants a la Comissió és un absurd, perquè tot i que Comediants són una empresa privada, sempre que se´ls ha demanat han treballat desinteressadament per Canet, aportant tota la seva experiència en el món de la cultura.
Per altra banda, Sisquella és partidari que la comissió formada per l´alcalde de Canet, els regidors de Cultura i Obres, l´ACPO i Comediants s´amplïi amb la incorporació de membres de la  PIC i  de Convergència i Unió, grups municipals que ara no hi són representats, i reclama que es tinguin en compte els suggeriments que provinguin d´altres entitats perquè: “la rehabilitació de Odèon és una feina de tots”.

Canet al dia del dilluns 13 d'octubre de 2003

Informació relacionada
En breu també s'obrirà al trànsit el carrer Gram
Es duran a terme uns treballs d'enderroc per garantir la seguretat de l'immoble
Un operari mor en caure-li una part d'un sostre al damunt
comunicat 11:52 hores
Celebrem plegats l'inici de les obres del futur teatre municipal
Ordre del dia
Dijous, 17 de juny de 2004
Dissabte, 13 de desembre de 2003
Així ho han manifestat unànimament al 6è plenari celebrat el 25 d'octubre
^