Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Dimecres, 29.04.2009

Obres dels Garrofers Les obres de l'edifici Els Garrofers avancen a bon ritme. Així ho han pogut constatar l'alcalde i regidors i regidores de l'Ajuntament en una visita d'obres recent.

Responsables de la direcció de l'obra i l'arquitecte redactor del projecte, David Sainz, els han acompanyat per les obres de l'edifici i el seu entorn i així han pogut veure com s'estan desenvolupant els treballs. Enllestit el moviment de terres i la fonamentació ja s'està aixecant planta.

Obres dels Garrofers Els Garrofers és un centre per a persones amb disminució psíquica o sensorial que ha nascut gràcies a la constància d'uns pares i d'una associació, Terra i cel, que van acudir a l'Ajuntament perquè els recolzés en aquest projecte. L'Ajuntament s'hi va abocar i, a més a més de cedir els terrenys on s'està construint la residència, ha fet d'enllaç i part implicada directament amb la Generalitat, que ens finança part de l'obra.

S'ha creat una fundació, presidida per l'alcalde, que dirigeix i gestiona el projecte. Al mes de novembre es va fer la col·locació de la primera pedra, moment molt emotiu en què es va recordar la figura de Teresa Rovira, presidenta de Terra i cel i una de les impulsores del projecte, que va morir l'any passat.

Els Garrofers s'està construint a la zona del Grau, en un espai immillorable pel seu entorn natural i per les vistes de què gaudeix. Disposarà de 44 places per a nois i noies amb disminució psíquica o sensorial que ja han complert els 18 anys i no poden seguir anant als centres que els han atès fins a aquesta edat.