Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Dimecres, 25.06.2008

El 25 de juny començaran les obres per col·locar la canonada que unirà les xarxes d´abastament d´aigües del Maresme Nord i Aigües del Ter-Llobregat. Amb motiu de l´execució d´aquestes obres d´interconnexió s´uniran els abastaments d´aigua del Maresme Nord que prové de la Potabilitzadora de Palafolls, amb l´abastament d´aigua del Maresme Sud, provinent de la xarxa del Ter-Llobregat, mitjançant una canonada des de Santa Susanna fins a Sant Vicenç de Montalt passant per Canet de Mar.

Està previst que les obres que afecten a Canet de Mar s´executin en tres trams. El primer, que començarà el dia 30 de juny i es perllongarà fins a l´1 de setembre,  afectarà només la Via Cannetum i la plaça Busquets en els carrils de baixada. Per aquest motiu caldrà fer un desviament del trànsit rodat.

La circulació s´organitzarà d´aquesta manera: es dividirà el carril de pujada en dos, mitjançant una línia groga contínua i quedarà prohibit l´aparcament al llarg d´aquest tram. Un carril serà de pujada i l´altre de baixada. S´habilitarà una rotonda provisional a la cruïlla de la riera Gavarra, la ronda Sant Jordi, la plaça Busquets i el carrer Francesc Cambó.

Els carrers Daniel Molina, Josep Maria Danés, Francesc Guàrdia, Eduard Farrés i Rafael Masó no modifiquen la direcció de la seva circulació.

El trànsit de pujada de camions i autobusos es desviarà per la Via Figuerola i passarà pel polígon. Mentre durin les obres, aquest carrer només tindrà aquest sentit.

Més endavant, quan comencin les dues fases restants de les obres, les quals afectaran la plaça Busquets i la ronda Sant Jordi, informarem dels desviaments de trànsit que es produeixin.

Per veure el plànol on s'indiquen els talls de circulació cliqueu aquí