Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
Per facilitar el transport a l'Hospital de Calella en autobús públic adaptat
PUBLICAT Dimecres, 14.05.2008

Autobús Des de l'inici de la legislatura, l'equip de Govern ha prioritzat l'estudi dels projectes destinats a millorar la mobilitat i l'accessibilitat ciutadana. Per això, des de la Regidoria de Seguretat Ciutadana s'ha treballat intensament els darrers mesos per aconseguir fer realitat un dels projectes més importants en aquest àmbit.

S'han fet els passos necessaris per aconseguir a Canet un autobús públic no urbà que enllaci la nostra població amb l'Hospital comarcal de Calella. Serà un autobús adaptat perquè hi puguin anar persones amb mobilitat reduïda. El dilluns 5 de maig s'ha donat llum verd al conveni entre la Direcció General de Ports i Transports, l'Autoritat del Transport Metropolità, l'Ajuntament de Canet i l'empresa Barcelona Bus, SL.

La signatura oficial és prevista pel 13 de juny i s'ha fixat el dia 16 com a inici de funcionament del servei. Passarà un autobús cada hora, des de les 8 del matí fins a les 8 del vespre.

El primer sortirà de Calella cap a dos quarts de vuit del matí, vindrà fins a Canet on recollirà els passatgers a les diferents parades locals i tornarà cap a Calella.

Els llocs de parada i les hores exactes de recollida, així com els preus dels bitllets i les possibilitats de bitllets integrats, es concretaran els pròxims dies.