Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
Dissabte 16 de juny de 2007
PUBLICAT Dijous, 14.06.2007

façana Ajuntament any 2004 Aquest dissabte 16 de juny tindrà lloc, a la Sala d'actes de l'Ajuntament de Canet, la cerimònia de constitució de la nova corporació municipal. La constitució té lloc el vintè dia després de les eleccions municipals, que van celebrar-se el 27 de maig. 

L'Ajuntament ho té tot a punt perquè l'acte pugui desenvolupar-se amb normalitat. Amb la previsió que la Sala d'actes estarà plena de gent, s'han repartit acreditacions a totes les formacions polítiques d'acord amb els vots obtinguts perquè puguin assistir com a públic a la cerimònia.  També hi haurà un espai reservat per als mitjans de comunicació que fan el seguiment de l'acte. Ràdio Canet retransmetrà, com sempre, el Ple en directe (107.6 fm).

El Ple començarà a les 12.00 hores. L'iniciarà el Secretari de la corporació que donarà lectura de la certificació de la Junta Electoral de Zona sobre proclamació d'electes. Es constituirà la mesa d'edat, formada pel regidor de més edat (Sr. Josep Alboquers) i per la regidora més jove (Sra. Marisol Pacheco) que seran els primers a prestar jurament o promesa al càrrec que a partir de demà ocuparan.

Tot seguit juraran o prometran el càrrec, un per un, tots els regidores i regidores electes, fins arribar als 17 que composen el consistori canetenc. El pas següent serà la votació de l'alcalde, que serà secreta. La mesa d'edat farà l'escrutini i el president proclamarà d'alcalde o alcaldessa qui hagi obtingut la majoria absoluta dels vots (9 sobre 17) i, si ningú l'obté, qui encapçali la llista més votada pels electors.

Aleshores l'escollit com a alcalde o alcaldessa ocuparà el seient presidencial de la Sala i haurà de prometre o jurar el càrrec. És previst també un torn de paraula pels portaveus de les diferents formacions. 

A partir de demà, l'equip de govern tindrà un mes per fer la composició de les carteres i l'organigrama municipal que s'haurà de nomenar en un Ple extraordinari convocat per a tal efecte.

Els 17 càrrecs electes són els següents:

Josep Alboquers Petitbó (CiU)
Rafel Dulsat Ortiz (ERC)
Òscar Figuerola Bernal (ERC)
Cati Forcano Isern (UMdC)
Coia Galceran Artigas (UMdC)
Francesc Garcia Pujadas (CiU)
Laureà Gregori Fraxedas (CiU)
Antoni Isarn Flores (PSC)
Albert Lamana Grau (UMdC)
Jesús Marín Hernández (CiU)
Francesc Martín Casares (PSC)
Joaquim Mas Rius  (PSC)
Marisol Pacheco Martos (PSC)
Núria Roqué Toro  (CiU)
M.Assumpció Sánchez Salbanyà (CiU)
Pere Serra Colomer (CiU)
Sílvia Tamayo Mata (PSC)


Resultat eleccions municipals